Het Bloemenhotel

De natuur is mij met de paplepel ingegeven. Van huis uit heeft de natuur me altijd geïnspireerd en het is dan ook niet verwonderlijk dat ik mijn hobby al snel ging uitoefenen als mijn beroep.

Na verloop van tijd specialiseerde ik me vooral in het aankleden van evenementen zoals het decoreren van winkels, horecagelegenheden, galafeesten klassieke concerten, envovoorts, maar ook intiemere gebeurtenissen zoals recepties, verjaardagsfeesten en huwelijksjubilea.

Het Bloemenhotel heeft een groot assortiment in droogwerken; alle uniek door het gebruik van verschillende, prachtige accessoires in combinatie met droogbloemen, grassen en houtobjecten. De bloemen zijn op natuurlijke wijze gedroogd, zonder kleurstoffen en chemicaliën. De houdbaarheid van de droogboeketten is afhankelijk van een aantal factoren, zoals zonlicht en vochtigheid. Temperatuurwisselingen hebben hierop echter geen invloed en ook hebben gedroogde werken geen onderhoud of verzorging nodig.

Eigen kweek

Het unieke van mijn bedrijf is, dat alle grassen, bloemen en overige natuurlijke accessoires uit eigen tuin komen; deze worden allemaal op natuurlijke wijze gedroogd, zonder chemicaliën of kleurstoffen, zodat geuren en kleuren behouden blijven. De grassoorten worden uit een bewust ongecultiveerde wei geplukt, dus het is ieder jaar een verrassing welke soorten er gaan groeien, met als natuurlijk gevolg dat elk wildboeket anders is en enig in zijn soort!

Vanzelfsprekend is het mogelijk de gedroogde werken met verse bloemen te combineren, al naar gelang de wens van de klant.Accessoires

Het Bloemenhotel beschikt,over een ruim assortiment accessoires waaronder zuilen van steigerhout, krijtborden, windlichten, woonitems, schapenvachten, geweien, alsmede kleinere artikelen zoals linnen kruidenzakjes, stolpen, standaarden met koeienhoorns, en dergelijke. Bezoek regelmatig de website voor nieuwe items.

WORKSHOPS


In atelier Het Bloemenhotel, op locatie naar wens.

-inclusief alle materialen
-inclusief koffie/thee/drankje en iets lekkers
-sfeervolle workshopatelier op een prachtige
landelijke locatie
-winkel waar je in de pauze gezellig kunt
rondsnuffelen
-professionele deskundigheid
– vrije keus, alles mogelijk, heel veel keus uit
materialen
-Fairtrade vakbloemist

U mag zelf een datum prikken
Iedere dag mogelijk 11.00 om 14.00 of om 19.30

Nu bellen 06-15496716

In verband met privacy beelden wij nimmer deelnemers af op social media

Leveringen

Bestellingen worden per post tegen de gebruikelijke verzendkosten binnen vijf werkdagen verstuurd. Ook afhalen is na afspraak mogelijk. Wanneer er op bestelling een werk voor u wordt gemaakt, dan wordt in overleg de levertijd bepaald.

 

Bestellingen & maatwerk

De mogelijkheid is er als u zelf een vaas, schaal of iets dergelijks wilt aanleveren, kunnen wij ook deze naar wens met verse- of droogbloemen voor u opmaken. Kleur en stijl kan dan in overleg worden afgesproken.

Het Bloemenhotel kan naar gelang de wensen van de klant een bloemwerk op maat maken. In overleg kleuren, stijl: modern of , brocante en vaas. De vaas kan ook door u aangeleverd worden.

Zie ook onze Facebook pagina waar regelmatig nieuwe bloemwerken en items voorbijkomen.Bij interesse mag u de pagina liken, dan doet u automatisch mee met de winacties.