Historie

De natuur is mij met de paplepel ingegeven. Van huis uit heeft de natuur me altijd geïnspireerd en het is dan ook niet verwonderlijk dat ik mijn hobby al snel ging uitoefenen als mijn beroep. Na verloop van tijd specialiseerde ik me vooral in het aankleden van evenementen zoals het decoreren van winkels, horecagelegenheden, galafeesten klassieke concerten, enzovoort, maar ook intiemere gebeurtenissen zoals recepties, verjaardagsfeesten en huwelijksjubilea.

Het Bloemenhotel heeft een groot assortiment in droogwerken; alle uniek door het gebruik van verschillende, prachtige accessoires in combinatie met droogbloemen, grassen en houtobjecten. De bloemen zijn op natuurlijke wijze gedroogd, zonder kleurstoffen en chemicaliën. De houdbaarheid van de droogboeketten is afhankelijk van een aantal factoren, zoals zonlicht en vochtigheid. Temperatuurwisselingen hebben hierop echter geen invloed en ook hebben gedroogde werken geen onderhoud of verzorging nodig.

Eigen kweek

Het unieke van mijn bedrijf is, dat alle grassen, bloemen en overige natuurlijke accessoires uit eigen tuin komen; deze worden allemaal op natuurlijke wijze gedroogd, zonder chemicaliën of kleurstoffen, zodat geuren en kleuren behouden blijven. De grassoorten worden uit een bewust ongecultiveerde wei geplukt, dus het is ieder jaar een verrassing welke soorten er gaan groeien, met als natuurlijk gevolg dat elk wildboeket anders is en enig in zijn soort!

Vanzelfsprekend is het mogelijk de gedroogde werken met verse bloemen te combineren, al naar gelang de wens van de klant.

Evenementen

Een receptie, feest, concert, themafeest thuis of op locatie, wordt voor u sfeervol aangekleed met bloemwerken naar keuze, aangevuld met tafelstukjes, zuiltjes en dergelijke. Na afloop wordt alles weer netjes bij u opgehaald. Voor ontvangstruimten, kantoren, winkels, een evenement met een duur van enkele dagen, enzovoort bestaan er ook huurmogelijkheden betreffende droogwerken en bepaalde accessoires.

Accessoires

Het Bloemenhotel beschikt,over een ruim assortiment accessoires waaronder zuilen van steigerhout, krijtborden, windlichten, woonitems, schapenvachten, geweien, alsmede kleinere artikelen zoals linnen kruidenzakjes, stolpen, standaarden met koeienhoorns, en dergelijke. Bezoek regelmatig de website voor nieuwe items.

Workshops

Het Bloemenhotel heeft ook naast het winkeltje een eigen workshopatelier, waar u naar wens een workshop kunt volgen. In overleg is heel veel mogelijk. Ook op locatie worden workshops gegeven, zelfs totaalevenement zijn mogelijk. Zie Facebook bij diensten, daar staan alle mogelijkheden genoemd en uitgelegd. Met regelmaat worden er workshops gepland, deze staan als evenement op onze pagina, daar kunt u op inschrijven. Wilt u met uw eigen groepje een workshop volgen, dan is dat ook na overleg mogelijk.


In atelier Het Bloemenhotel of op locatie 

-inclusief alle materialen
-inclusief koffie/thee/drankje/appeltaart of worstenbrood
-sfeervolle workshopatelier op een prachtige landelijke locatie
-winkel waar je in de pauze gezellig kunt rondsnuffelen
-professionele deskundigheid
– vrije keus, alles mogelijk, heel veel keus uit materialen
-Fairtrade vakbloemist

U mag zelf een datum prikken
Iedere dag mogelijk 11.00 om 14.00 of om 19.30

Nu bellen 06-15496716

Gelegenheidsbloemwerk

Rouwbloemen: Het Bloemenhotel verzorgt unieke rouwbloemen en aankleding van een uitvaartdienst. Altijd persoonlijk, uniek en stijlvol.

Bruidsbloemen: ook bruidsbloemen worden met regelmaat verzorgd. Tevens kiest men vaak voor een totaalpakket, corsage, autoversiering, dienstaankleding en feestlocatie. In overleg is veel mogelijk.

Het Bloemenhotelwinkeltje/boetiek

Het Fairtradewinkeltje is gevestigd aan het Twijnmeer 44, 5294 ND Gemonde. U heeft ruime keus uit verse bloemen, droogbloemen en droogwerken, woonitems van een vaasje tot mooie meubeltjes in een typische stijl. De openingstijden staan vermeld op Facebook.

Bestellingen & maatwerk

De mogelijkheid is er als u zelf een vaas, schaal of iets dergelijks wilt aanleveren, kunnen wij ook deze naar wens met verse- of droogbloemen voor u opmaken. Kleur en stijl kan dan in overleg worden afgesproken.

Het Bloemenhotel kan naar gelang de wensen van de klant een bloemwerk op maat maken. In overleg kleuren, stijl: modern of , brocante en vaas. De vaas kan ook door u aangeleverd worden.

Zie ook onze Facebook pagina waar regelmatig nieuwe bloemwerken en items voorbijkomen.Bij interesse mag u de pagina liken, dan doet u automatisch mee met de winacties.